روش های صحیح فریزر کردن

آیا شما از آن دسته خانم هایی هستید که برای آشپزی و آماده کردن مواد آن،حسابی وقت می گذارند؟ و همیشه از مواد غذایی تازه استفاده می کنند،یا اینکه شما هم مثل خیلی از زنان شاغل و شاید هم کم حوصله فرصت ندارید از گوشت تازه برای پخت و پز استفاده کنید و .مجبورید سر فرصت خریدتان را انجام داده و مواد را برای وعده های غذایی آینده فریز کنید؟ بهتر است بدانید تازگی مواد غذایی هنگام پخت و پز اگرچه ایده ال است،اما با به کار بردن روش صحیح فریزر کردن، می توانید تا حد زیادی خواص آن را حفظ کنید

 

نکاتی درباره فریزر کردن گوشت قرمز،سفید و ماهی

بعد از خرید باید به دقت گوشت را تمیز کنیم.منظور از تمیز کردن جدا کردن چربی های گوشت قرمز ،جدا کردن پوست مرغ و درباره ماهی تمیز کردن شکم و کندن فلس های آن است. مرحله بعدی شست و شو است.برای شستن باید از آب نیم گرم و سرد استفاده کرد تا به بافت و کیفیت مواد گوشتی آسیب نرسد. مرحله بعدی تقسیم کردن است.بهتر است ماهی به صورت قطعه نشده گوشت مرغ به اندازه ای که درزمان پختن غذا به آن نیاز داریم،قطعه شوند.مثلا گوشت های خورشتی باید به همان اندازه مورد نیاز قطعه شوند .بهتر است مرغ به شکل قطعه شده برای کباب و جوجه کباب یا قیمه شده تقسیم نشود. برای بسته بندی از کیسه های پلاستیکی ضخیم یا کیسه های ایجاد کننده خلا استفاده کنیم.کیسه های ایجاد کننده خلا کیسه هایی با در زیپی هستند که با بستن در آن ها هیچ هوایی داخل بسته نمی ماند.نبودن هوا باعث میشود تا کیفیت و ارزش غذایی ماده بهتر حفظ گردد. اگر در حین بسته بندی گوشت کیسه فریزر به هر دلیل آسیب دید لازم است آنرا عوض کنیم.کیسه فریزر نباید هیچ گونه منفذی داشته باشد. قطعه ها را در هر بسته به تعداد مورد نیاز برای هر بار مصرف بگذاریم چون مواد غذایی خارج شده از فریزر به هیچ وجه نباید دوباره به فریزر بازگردانده شوند. به هیچ وجه نباید بسته های گوشت قرمز مرغ یا ماهی را که از سوپر مارکت های می خریم به همان شکل فریزر کنیم این بسته ها مناسب فریزر کردن نیستند چون پوشش پلاستیکی روی آنها بسیار نازک است و این باعث میشود تا رطوبت طبیعی ماده غذایی از بین برود.از طرفی مواد غذایی داخل این بسته ها شسته شده و بهداشتی نیست و با عث آلوده شدن فریزر میشوند و آلودگی آن ها به مواد غذایی دیگر هم منتقل میشود.